'Biarlah dia nak happykan diri dia'


Semalam laman hiburan, Roti Kaya, memuat naik video klip lagu nyanyian jutawan kosmetik, Dato' Seri Vida atau nama sebenar Hasmiza Othman, mengundang pelbagai reaksi netizen. 

Video klip berjudul Queen of Tonton, berdurasi satu minit itu telah ditonton 389,000 pengguna Facebook dan dikongsi 8,732 kali sejak dimuat naik 8 jam yang lalu. 


"Hahaha, silap-silap boleh tercalon masuk anugerah juara lagu nanti. Maklumlah ada duit semua jadi," kata Ady Grecon

"Selepas tengok video ni, aku rasa aku mengalami kemurungan yang di tahap dewa. Terasa dunia bagaikan gelap je ni," kata Rafiq Hafizi

"Camne orang tak kecam? Dah tua tu buatlah cara dah tua. Tak payah terkinja-kinja, ingat tuhan sikit. Nanti Allah nak tarik balik rezeki. Sekejap aje," kata Abdol Wahab Samad

Walau bagaimanapun, rata-rata netizen memberikan komen positif dan meminta netizen yang lain tidak mengecam jutawan kosmetik berkenaan. 

"Kasihan Dato' Vida, memang dia kaya tetapi Tuhan uji dia macam-macam. Biarlah dia nak happykan diri dia. Tak suka, tak payah tengok," kata Faiz Azwan

"Comel saja Dato' Vida. Tak pernah dia ambil pusing apa yang orang kutuk tentang dia ke, kecam dia ke. Dia buat hal dia saja, happy saja. Yang penting duit dia berkepuk-kepuk. 

"Kita yang tak berkepok-kepok sangat ini sudah-sudahlah kecam orang," kata Nurul Adeline Daud.