Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

(Video) 'Ya Allah, Selamatkan Bayi Ini...' - Polis

0

KUALA LUMPUR - Seorang bayi lelaki yang baru dilahirkan ditemui oleh dua anggota polis yang kebetulan sedang meronda di kawasan belakang bangunan tersebut, pagi semalam. 

Bayi malang yang dipercayai baru saja dibuang oleh ibunya kurang sejurus dilahirkan berdasarkan kesan darah yang masih melekat di badannya, ditemui dalam keadaan berselimut dan kesejukan. 

Menurut Inspektor Mohamad Irwan Syah Daud, 28, dia dan rakan setugasnya, Mohamad Nor, 44, menemui bayi itu di belakang Wisma Lim Foo Yong, Jalan Tengah, Kuala Lumpur, kira-kira jam 7.45 pagi.
"Saya terus bawa bayi itu ke Hospital Kuala Lumpur, bimbang dengan keselamatannya. Bagaimanapun, pihak hospital mendapati bayi itu selamat, cuma perlu diberikan oksigen kerana masih belum cukup umur (pramatang)," katanya sebelum membuat laporan polis berhubung penemuan bayi berkenaan. - PIXEL MEDIA

3/block3/Global

4/carousel2/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram