'Lebih baik kami perkosa dia daripada lelaki gila' - Suami isteri tergamak perkosa anak sendiri didakwa


Sepasang suami isteri didakwa di Mahkamah Rusia atas tuduhan memperkosa anak perempuan mereka sendiri berusia 12 tahun, lapor Daily Mail

Pasangan berkenaan yang kedua-duanya berusia 34 tahun didakwa sebagai penjenayah pedofilia selepas menjadikan anak perempuan sendiri sebagai hamba nafsu jijik mereka telah ditahan dan jia disabit kesalahan boleh dikenakan hukuman penjara 20 tahun. 

Siasatan pihak polis mendapati, mangsa telah didera secara seksual semenjak Disember 2016 hingga Mac 2017. Pasangan berkenaan didakwa kerap memperkosa mangsa dan dalam masa yang sama suspek wanita turut memasukkan zakar tiruan ke dalam kemaluan mangsa. 

"Lebih baik kami yang buat (perkosa dia) daripada orang gila yang buat," kata ibu mangsa yang juga mendedahkan dia pernah dirogol ketika berusia 13 tahun.

Pasangan suami isteri itu juga sebelum itu telah bersetuju untuk 'melatih' anak perempuan mereka tentang seks dan kehidupan dewasa.

Ketika disoal siasat, mangsa mengaku telah didera secara seksual oleh ibu bapanya sendiri. Kejadian itu hanya diketahui selepas mangsa berjumpa dengan doktor untuk mengadu masalah haidnya yang tidak menentu. Pemeriksaan doktor mendapati mangsa telah hilang dara dan kanak-kanak itu mengaku dia telah diperkosa oleh ibu bapanya sendiri. 

Selain itu, mangsa mendakwa dia telah dipaksa untuk tidur bersama ibu bapanya di mana pasangan terbabit melakukan serangan seksual terhadapnya. 

Suami isteri terbabit mengaku melakukan penderaan seksual terhadap anak perempuan mereka sendiri. Mereka percaya, adalah lebih baik anak mereka hilang dara dengan bapanya sendiri berbanding mempelajari perkara itu dengan lelaki lain. 

Ibu mangsa juga mengakui, mangsa telah dipaksa untuk mengadakan hubungan seks bersama dia dan suaminya. 

Ekoran kejadian itu, pasangan terbabit dilucutkan hak penjagaan terhadap mangsa buat selama-lamanya dan mangsa telah diserahkan ke pusat penjagaan buat sementara waktu. 

Polis berkata, nenek dan moyang mangsa yang tinggal di rumah yang sama tidak menyedari mangsa telah didera secara seksual.