(Video) 'Pelacur! Ambil suami orang!'


Viral di media sosial video dua wanita bergaduh di sebuah restoran sambil disaksikan oleh pelanggan lain yang tergamam melihat kejadian itu. 

Dalam kejadian yang dipercayai berlaku di negara jiran itu menunjukkan, si isteri yang berbaju putih menyerang wanita berbaju hitam didakwanya sebagai pelacur yang cuba merampas suaminya. 

Lelaki berbaju hijau yang dipercayai suami wanita berkenaan cuba meleraikan pergaduhan itu, namun si isteri bertindak agresif dan cuba menyerang kekasih suaminya bertubi-tubi. 

Pada video kedua, si isteri sempat mencapai cawan dan melemparkan terus ke arah kekasih suaminya, tetapi tersasar apabila cawan tersebut terkena pada dinding premis makanan itu. 

Berang dengan tindakan si isteri, kekasih suami kemudian terus memukul muka si isteri dan kedua-duanya terus bertumbuk sehingga terjatuh ke lantai. 
Ketika kejadian, beberapa individu yang lain cuba membantu meleraikan pergaduhan itu. Kejadian itu turut dirakam pelanggan yang sedang berjudi dan salah seorang lagi merakam dari sebelah kanan premis berkenaan. 

Pergaduhan itu berakhir apabila pasangan suami isteri berkenaan beredar dari restoran terbabit.