'That girl actually kantoi tengah buat projek tapi dia tuduh lelaki itu nak rogol dia' - Jiran dedah cerita sebenar


"This is fake news," demikian tegas seorang individu yang mendakwa dirinya lebih mengetahui cerita sebenar kejadian seorang lelaki dibelasah atas dakwaan pecah masuk rumah dan merogol penghuni wanita. 

Terdahulu viral di media sosial video seorang lelaki didakwa memecah masuk rumah dan merogol penghuni wanita. Suspek dicekup oleh pemilik rumah tersebut dan dibelasah sehingga meninggalkan kesan birat di tubuh badannya. 

Namun menurut Faeiz Nurakmal (@faeiznurakmal) mendakwa, gadis terbabit memutar-belitkan cerita kerana mahu menutup perbuatan kejinya. 



"Kejadian ini terjadi dekat Taman Mutiara, dekat ja dengan my house. That girl actually kantoi dengan bapak dia, tengah buat projek. But dia tuduh lelaki itu nak rogol instead sebab nak tutup perbuatan dia. End up, lelaki itu kena pukul sampai macam tu. 

"We also got witness yang nampak lelaki ini tengah meronda di area rumah that girl for few hours sebab tengah tunggu parents dia keluar. And if rogol, that guy sepatutnya separuh bogel, not fully bogel. They were having sex but end up, kantoi. 

"Kalau betullah kan kes rogol, there should be baju koyak or something or maybe that girl ada kesan tumbuk atau cedera sebab cuba nak menjerit meminta tolong. But nobody there heard anything, tahu-tahu dah telanjang bulat kedua-duanya. Is that sounds like rogol to you? 



"That video actually was recorded before diorang actually sedar yang anak pakcik itu actually tengah ber*men dengan lelaki itu. Diorang sedar selepas video ini dah pun viral," tulisnya. 


BERITA BERKAITAN: