Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

Aliff Aziz enggan peduli tuduhan curang, sementara itu Alif Satar terkena tempias buat kali ketiga

0

Penyanyi dan pelakon Aliff Aziz yang dilanda kontroversi dengan remaja perempuan berusia 17 tahun baru-baru ini, bagaikan enggan mengambil pusing mengenai hal itu.

Dalam posting terbarunya di Instagram, Aliff memuat naik iklan rokok elektronik dan sasarannya adalah golongan suami yang mahu berhenti merokok. 
Namun, netizen sempat mengecamnya, "Masih tercari-cari alternatif untuk berhenti menggatal?" sebelum Aliff bertindak menutup semua ruangan pada gambar-gambar instagramnya. 

Sementara itu, seorang lagi pelakon dan penyanyi, Alif Satar sebentar tadi memuat naik gambar 'Facepalm' berikutan sering menjadi mangsa tempias ekoran isu yang melanda Aliff Aziz. 

Dalam dua kes yang melibatkan Aliff Aziz sebelum ini, Alif Satar seringkali menjadi sasaran netizen yang keliru dengan identiti kedua-dua pelakon itu berikutan nama mereka yang hampir sama. A post shared by Alif Satar™️ (@alifsatar) onSumber: IG Aliff Aziz, IG Alif Satar, IG Aliff Syukri tiada kaitan

3/block3/Global

4/carousel2/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram