Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

(Video) 'Kenapa kau buat bapak aku macam tu?!' - Sekumpulan remaja buli warga emas undang kemarahan netizen

0

Viral di media sosial video sekumpulan remaja membuli seorang lelaki warga emas di Sijangkang, Selangor, mengundang kemarahan warga netizen. 

Dalam kejadian itu, sekumpulan remaja itu terutamanya remaja berbaju hitam merampas kopiah milik mangsa dan mengacah-acah nak menjatuhkan motosikal sebelum melepaskan motosikal itu sehingga terkena pada kaki mangsa.

Warga emas itu terpaksa mengangkat motosikalnya sendiri. Ketika mahu menghidup enjin motosikal, remaja yang sama membaling kotak ke arah mangsa, selain cuba meletakkan sampah di atas kepala mangsa.

Tidak cukup dengan itu, mereka juga mempersendakan mangsa dan langsung tidak menghormatinya sebagai orang tua.


Video yang dirakam oleh salah seorang remaja dari kumpulan berkenaan kemudian dimuat naik di media sosial dan akibatnya, ahli keluarga mangsa bersama dengan penduduk kampung mencari remaja-remaja terbabit. 

Setelah dikenal pasti, remaja-remaja terbabit ditangkap dan berdepan dengan ahli keluarga mangsa yang mempersoalkan tindakan kurang ajar mereka.


Tidak diketahui apa nasib mereka selepas itu.

3/block3/Global

4/carousel2/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram