Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

(Video) 'Guys, tengok apa yang aku jumpa di kaki nenek aku' - Pesakit Diabetes, sila ambil maklum

0

Pelbagai reaksi yang diberikan netizen apabila menonton video yang dikongsikan oleh seorang pengguna Twitter yang menunjukkan dia mencabut jarum di kaki neneknya. 

Menurut @Superrunn atau Run, neneknya datang ke rumah dan pelik melihat cara neneknya berjalan, lalu memeriksa bahagian tapak kaki. 

Alangkah terkejutnya apabila dia menemui jarum tertusuk di tapak kaki neneknya itu. 

"So, semalam nenek aku datang rumah. Pelik tengok dia jalan pun terhinjut-hinjut. Then guys, see what I found."Jelas Run, neneknya menghidap penyakit diabetes yang menyebabkan kakinya tidak dapat merasai benda tajam yang tertusuk pada tapi kaki.

"Just aware for diabetes patient. Diorang tak rasa bila jarum di kaki atau ada paku, atau besi. Selalu periksa kaki mereka ye.," katanya. 

Sementara itu, netizen lain juga menasihatkan agar neneknya segera dibawa ke hospital untuk mendapatkan rawatan kerana bimbang terkena jangkitan. Sumber: @Superrunn

3/block3/Global

4/carousel2/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram