Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

(Video) 'Nak tengok movie ke nak beromen?' - Pasangan kantoi buat maksiat dalam panggung wayang

0

7 Julai lalu, viral di media sosial klip video rakaman kamera litar tertutup (CCTV night vision) yang menunjukkan pasangan kekasih sedang berkelakuan tidak senonoh dalam panggung wayang. 

Video berdurasi dua minit itu menunjukkan tangan si lelaki menjalar di seluruh tubuh teman wanitanya dan sesekali memasukkan tangan ke dalam skirt gadis itu. 

Difahamkan, kejadian itu berlaku di Thailand dan mencetuskan pelbagai reaksi netizen yang mengutuk tindakan pasangan terbabit. 


Insiden seperti ini seringkali berlaku di panggung wayang kerana ramai pasangan yang menyangka mereka boleh melakukan perbuatan terkutuk itu tanpa diketahui sesiapa. 

Namun mereka silap kerana hampir keseluruhan panggung wayang kini memasang kamera CCTV dengan fungsi night vision bagi memantau pelanggan mereka dari membuat rakaman video secara haram, sekali gus memantau perbuatan pasangan yang tidak senonoh. 

Jadi, usah jadikan panggung wayang sebagai tempat untuk melakukan maksiat jika tidak mahu video perbuatan terkutuk anda tersebar. Jaga batasan pergaulan anda, ingat pesanan ibu bapa untuk tidak merosakkan anak dara orang. 

Sumber: World of Buzz

3/block3/Global

4/carousel2/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram