Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

Isteri tak mandi 3 hari sebab suami malas nak tolong jaga anak

0

Seorang isteri meluahkan rasa kecewanya di media sosial mengenai suaminya yang malas membantunya menjaga anak-anak sehingga dia tiada masa untuk membersihkan dirinya selama tiga hari. 

Luahan yang dikongsikan di laman Reddit, wanita itu menjelaskan suaminya langsung tidak mahu membantunya walaupun hanya untuk beberapa minit. 

Difahamkan, pasangan itu baru berpindah ke rumah keluarganya sementara mereka dalam usaha mencari kediaman sendiri. 

"Kebiasaannya saya akan letak anak lelaki saya di luar bilik air dengan pintu terbuka agar saya dapat memerhatikannya sambil mandi. 

"Tetapi di sini saya tidak dapat melakukannya kerana ahli keluarga yang ramai dan ia tidak sopan untuk berbuat demikian," katanya. 

Menurut wanita berkenaan, dia selalu meminta tolong ahli keluarganya untuk membantu menjaga anaknya seketika. Tetapi apabila terlalu kerap, dia enggan selalu menyusahkan mereka. 

"Saya bertanya kepada suami, boleh ke saya mandi dulu tetapi dia tak bagi dan menyuruh saya menunggu," katanya. 

Ramai pengguna Reddit terkejut dengan sikap pentingkan diri si suami sehingga membuatkan isterinya tiada masa untuk mandi. 

"Tak adil suami awak berkelakuan seperti ini. Nampak macam semua benda/perkara awak lakukan sendiri selama ini. Teruknya," kata netizen.

Sumber: Daily Star

3/block3/Global

4/carousel2/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram