Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

'Katanya dia tengok mak ayah dia buat macam tu' - Murid Darjah 1 ditangkap buat benda tak senonoh dalam tandas

0

Kanak-kanak pada zaman ini semakin ekstrim dan adalah tanggungjawab ibu bapa untuk mendidik mereka dengan baik dan tidak tersilap langkah sehingga memusnahkan masa depan mereka. 

Sebelum ini media melaporkan kes seorang murid perempuan berusia 11 tahun menghantar surat kepada 'crushnya' di Tahun 6 dan meminta untuk melakukan hubungan intim. Ramai netizen yang terkejut dengan keberanian murid berkenaan. 

Di Twitter, Fadzilah Mamat pula berkongsi mengenai pengalaman suaminya yang bekerja sebagai guru ternampak murid lelaki melakukan perbuatan tidak senonoh di dalam tandas. 

"Dulu suami saya bekerja sebagai cikgu. Suatu hari ada anak murid lelaki Darjah 1 kena tangkap dengan budak perempuan Darjah 1 buat benda tak senonoh di dalam tandas. 

"Budak lelaki itu sedang jilat k******n budak perempuan. 

"Bila cikgu tanya, katanya dia tengok mak ayah dia buat macam tu," tulisnya. 


Tweet Fadzilah mendapat pelbagai reaksi netizen, namun ada juga yang tidak menyalahkan kanak-kanak itu, sebaliknya ibu bapanya. 

3/block3/Global

4/carousel2/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram