Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

(Video) Budak 3 tahun terjatuh dari tingkat 6

0

Kanak-kanak lelaki berusia tiga tahun berjaya diselamatkan orang ramai selepas terjatuh dari balkoni tingkat enam dalam kejadian 29 Julai, Isnin lalu. 

Tidak diketahui bagaimana mangsa boleh tergantung di luar balkoni itu, tetapi klip video yang dirakam orang awam menunjukkan mangsa bersendirian menghadapi situasi itu di bangunan kediaman di Chongqing, China. 

Beberapa jiran berkumpul di bawah bangunan dan membentangkan kain yang dipercayai selimut dalam cubaan menyambut kanak-kanak itu sekiranya mangsa terjatuh. 

Salah seorang saksi di tempat kejadian, Liu, yang tinggal di tingkat 27 berkata, keadaan pada ketika itu cemas dan ramai yang menjerit.

"Mangsa cuba bertahan dengan mencapai besi pagar beberapa kali sebelum cuba memanjat semula ke balkoni. Tetapi apabila dia hampir saja berjaya, dia tergelincir," katanya. 

Sehingga mangsa tidak dapat lagi bertahan lalu terjatuh dan mujur mangsa terjatuh tepat di selimut yang dibentangkan di bawah. 


Mangsa selamat tetapi dibawa ke hospital kerana mengalami kecederaan kecil. 

Difahamkan, ibu bapa mangsa pada ketika kejadian, sedang bekerja. 

3/block3/Global

4/carousel2/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram