Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

(Video) Tak mahu dipecat, pekerja tusuk leher manager dengan pisau

0

Seorang pengurus restoran di Jakarta Utara cedera parah akibat ditusuk dengan pisau oleh pekerjanya dalam kejadian yang berlaku pada malam Ahad lalu. 

Kejadian itu berlaku apabila mangsa, Asela Rumapea, 36, bertengkar dengan suspek, Yogi Dawamul Hidayat, 22, kira-kira jam 3.30 petang kerana mangsa mengadu kepada pihak atasan yang dia pernah dipukul oleh suspek. 

Difahamkan, suspek akan dipecat sekiranya perbuatannya itu dilaporkan kepada pihak atas. Oleh kerana pertengkaran itu tidak menemui jalan penyelesaian, mangsa keluar meninggalkan suspek di premis. 

Apabila mangsa kembali semula ke premis dan kedua-dua mereka bertengkar sekali lagi. 

Suspek yang tidak dapat menahan kemarahan terus mengambil pisau kecil di dapur lalu menusuk leher mangsa. 

Akibatnya, mangsa mengambil luka dan pendarahan teruk di leher. Mangsa berlari meminta bantuan dari orang awam yang berada di sekitar tempat kejadian. 

Orang awam juga sempat merakam kejadian itu dan kini tersebar meluas di media sosial. 

Suspek telah ditahan polis di akan dibawa ke balai untuk siasatan lanjut. 

"Siasatan awal mendapati, suspek mengakui perbuatannya itu. Suspek masih berada di balai dan mangsa telah dihantar ke hospital untuk mendapatkan rawatan," kata sumber polis. 


Sumber: Kompas

3/block3/Global

4/carousel2/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram