Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

Richard Huckle (pedofil) mati ditikam di penjara Britain

0

Lelaki yang didakwa mencabul beratus kanak-kanak dan bayi (pedofil) termasuk di Malaysia, Richard Huckle, 33, ditemui mati ditikam di sebuah penjara di Britain. 

Huckle yang dihukum penjara seumur hidup kerana mencabul lebih dari 200 kanak-kanak di luar negara ditemui mati di penjara Full Sutton, East Yorks, Ahad lalu. 

Menurut laporan The Sun, Huckle telah ditikam sehingga mati dengan pisau buatan sendiri. 

Jurucakap penjara itu berkata, "Banduan Richard Huckle mati pada 13 Oktober. Tiada komen lanjut memandangkan kes masih dalam siasatan polis."

Sewaktu dibicarakan, Huckle mengaku bersalah di atas 71 pertuduhan mencabul ratusan kanak-kanak di Malaysia dan Kemboja ketika dia menjadi guru bahasa Inggeris. 


Perbuatan terkutuknya itu dikesan selepas dia didapati memuat naik video/gambar kejinya itu di laman 'dark web' dan mejual video-video tersebut untuk mendapatkan mata wang Bitcoins, selain turut membuat laman web cara-cara untuk mencabul mangsa. 

Huckle ditahan sebaik saja pulang ke Britain pada 2014. 


3/block3/Global

4/carousel2/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram