Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

(Video) 'Pegang dia! Habis motor owang' - Lelaki berseluar dalam buat onar dalam bank

0

Pengawal Keselamatan dan beberapa orang awam terpaksa bergelut menahan lelaki berseluar dalam dipercayai berada di bawah penbgaruh dadah yang membuat onar dalam kejadian di hadapan sebuah bank.

Dalam kejadian yang berlaku pada jam 2.30 petang semalam di Bandar Chukai, suspek sebelum itu mengganggu orang awam yang berada di dalam bank sebelum cuba 'melarikan' motosikal milik pengawal keselamatan.

Ketua Polis Daerah Kemaman, Superintendan Hanyan Ramlan berkata, pengawal keselamatan kemudian meminta suspek keluar dari premis itu.

Suspek kemudian keluar dan cuba melarikan motosikal milik pengawal keselamatan itu, dan mendakwa kenderaan itu adalah hartanya menyebabkan mereka bergelut sebelum berjaya ditahan dan diserahkan kepada polis Unit Kereta Peronda (MPV).

Ujian air kencing yang dijalankan mendapati suspek positif dadah jenis methamphetamine. Suspek tidak mempunyai sebarang rekod perubatan sakit mental.


Suspek direman dan disiasat mengikut Seksyen 15 (1)(a) Akta Dadah Berbahaya 1952.

3/block3/Global

4/carousel2/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram