Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

Waytha Moorthy, Mujahid, & Mazslee antara 6 nama disebut mungkin akan ditukar portfolio atau disingkirkan dari Kabinet

0

Kira-kira enam nama menteri yang disebut-sebut akan terbabit dalam rombakan Kabinet yang dipercayai akan dibuat dalam masa terdekat, lapor Harian Metro. 

Antaranya ialah, Menteri Pendidikan Dr Mazslee Malik, Menteri Pembangunan Luar Bandar Datuk Seri Rina Mohd Harun, Menteri Sumber Manusia M KUlasegaran, Menteri Pembangunan Usahawan Datuk Seri Redzuan Mohd Yusof, Menteri di Jabatan Perdana Menteri Datuk Seri Mujahid Yusof Rawa dan Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Perpaduan Negara dan Kesejahteraan Sosial) P Waytha Moorthy. 

Enam menteri berkenaan tersenarai ekoran terbabit dalam beberapa isu berkaitan yang menimbulkan rasa kurang senang di kalangan rakyat selepas PRU 14. 

Isu rombakan Kabinet mula disebut selepas Pakatan Harapan (PH) tewas di PRK Tanjung Piai di mana ada yang menyalahkan Perdana Menteri Tun Dr Mahahtir di atas kekalahan itu. 

Sumber: Harian Metro

3/block3/Global

4/carousel2/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram