Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

'Doakan anak saya' - Tangan bayi bengkak teruk, jarum terkeluar dari line & ubat masuk ikut kulit

0

Viral di media sosial kini gambar tangan seorang bayi mengalami bengkak teruk yang didakwa berlaku akibat kecuaian pihak hospital. 

Gambar itu dimuat naik oleh ibu bayi berkenaan yang bimbang melihat keadaan tangan anaknya seperti tiada perubahan positif. 

Bapa saudaranya, Mohd Razman Faizal Sulaiman, juga memuat naik gambar tersebut di Facebooknya, tidak menolakan keadaan tangan anak saudaranya itu disebabkan kecuaian pihak hospital. 

"Adakah kesan bengkak ini normal kat tangan baby sepupu aku? Apa yang aku nampak ini adalah kes kecuaian pihak hospital dan aku harap pihak hospital dan Kementerian Kesihatan Malaysia tak lepas tangan," tulisnya.  
Sementara itu ada netizen yang berpendapat, viral seperti itu tidak akan membantu menyelesaikan masalah, sebaliknya hanya mewujudkan persepsi yang tidak baik kepada pihak hospital. 


Bagaimanapun dalam perkembangan terkini, ibu kepada kanak-kanak itu memaklumkan perkara itu telah diselesaikan selepas mereka bertemu dengan pengarah hospital berkenaan. 


3/block3/Global

4/carousel2/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram