Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

Guru Kaunseling paksa 18 pelajar beri sampel bulu ketiak, air m**i & sperma kerana berkelakuan nakal, ditahan

0

Seorang guru kaunseling di Daerah Malang, Indonesia dibawa ke balai polis kerana dituduh melakukan perbuatan yang tidak bermoral terhadap pelajarnya. 

Suspek yang mengajar di sebuah sekolah menengah di daerah itu telah ditahan pada Jumaat lalu susulan ada di antara mangsanya membuat laporan polis pada Seleasa 3 Disember 2019. 

Ketua Polis Daerah Malang, Yade Setiawan Ujung berkata, suspek memperdaya 18 pelajar lelaki sebelum mencabul dan melakukan kekerasan terhadap mangsa. 

Suspek memberikan alasan dia bertindak sedemikian kerana semua mangsanya berkelakuan nakal ketika berada di kawasan sekolah dan sebagai hukuman, dia memaksa semua mangsa memberikan sampel bulu ketika, sperma dan bulu kemaluan.

"Di atas dasar percaya terhadap guru itu, mereka terpaksa akur sebelum dicabul suspek di bilik kaunseling selepas habis waktu persekolahan. 

Siasatan awal polis mendapati, suspek melakukan perbuatan terkutuk itu sejak 2018 dan seramai 18 pelajar telah menjadi mangsanya.

Polis juga mendapati, suspek telah berkahwin dan mempunyai anak, tetapi itu tidak menghalang untuk dia meminati seksual terhadap lelaki terutamakan pelajar lelaki. 

Suspek menjelaskan, kelainan seksualnya itu dirasai sejak dia berumur 20 tahun. 

Polis kini masih menyiasat sekiranya masih ada mangsa-mangsa lain yang belum tampil membuat aduan terhadap guru itu. 

Selain itu, suspek turut didakwa memalsukan sijil ijazahnya dan pemeriksaan mendapati tiada nama suspek dalam daftar penerima ijazah. 

Sumber: Sosok

3/block3/Global

4/carousel2/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram