Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

'Menyusahkan aku! Baik kau mati!!' - Viral video isteri pukul suami hidap strok & alzaimer

0

Viral di media sosial video menunjukkan kekejaman seorang wanita memukul suaminya yang menghidap strok dan alzheimer dengan menggunakan tongkat. 

Ketua Polis Daerah Penjaringan, Jakarta Utara, Imam Rifai, mengesahkan kejadian itu dan pihaknya juga telah melakukan pemeriksaan di lokasi kejadian. 

"Ya, memang kami mendapat laporan dari orang awam dan sudah membuat pemeriksaan ke lokasi kejadian pada hari itu. Tetapi video itu baru viral sekarang," katanya pada Selasa 17 Disember 2019. 

Difahamkan, kejadian itu berlaku pada 11 Disember 2019 di rumah mangsa. Beberapa anggota polis dikerahkan ke lokasi kejadian selepas menerima maklumat dari orang awam. 

Polis menahan suspek berusia 35 tahun, sementara mangsa, 64, diambil oleh keluarganya. 

Polis masih menyiasat kes itu dan setakat ini masih belum mengetahui motif sebenar kejadian. 


Berdasarkan video viral itu, kedengaran suara suspek membebel kerana terpaksa menguruskan suaminya yang mengalami masalah kesihatan itu seorang diri. Malah, dia juga ada menyebut mahukan pampasan 1,000,000 rupiah sekiranya mangsa mahu menceraikan dia. 

Sumber: Detik News

3/block3/Global

3/block3/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram