Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

Risau muka sebenar terdedah, wanita ini sanggup makeup tebal walaupun terlantar sakit di hospital

0

Make up merupakan antara perkara terpenting dalam kehidupan kebanyakan wanita. Ada yang berasa kekurangan apabila tidak memakai make up kerana merasakan hanya make up yang dapat menutup kekurangan di wajah mereka. 

Baru-baru ini gambar seorang wanita di Vietnam viral di Facebook kerana kesanggupan dirinya memakai make up walaupun sedang sakit dan terlantar di hospital. 

Dia langsung tidak kelihatan seperti pesakit yang sedang sakit dengan make upnya yang tebal, malah memakai anting-anting dan kukunya dicat. 

Wanita itu memaklumkan, teman lelakinya sebelum itu ada menghubunginya dan mahu datang melawat. Maka dengan tubuh yang sakit, dia berusaha memakai make up.

"Teman lelaki nak datang melawat saya," katanya. 


Namun bagi netizen, tindakan wanita itu agak berlebihan dan berpendapat dia sepatutnya banyakan berehat dari memakai make up untuk kelihatan sempurna. Tidak kurang juga yang memuji usahanya. 

Sumber: Sosok, Bastille Post

3/block3/Global

4/carousel2/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram