Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

Tak nak tanggung dosa sendirian, remaja ajak rakan rogol kekasihnya sehingga hamil

0

Usia belum genap 20 tahun tetapi perbuatan remaja itu sangat tidak disangka-sangka. Remaja lelaki yang berasal dari Madura, Jawa Timur, Indonesia itu bukan sahaja meratah teman wanitanya yang berusia 14 tahun, malah mengajak rakannya untuk meratah mangsa secara bergilir-gilir. 

Kejadian itu berlaku di kawasan kebun pada Ogos 2019 dan terbongkar pada Isnin 2 Disember lalu. Polis juga telah menahan suspek berusia 19 tahun itu dan suspek kedua sedang giat dikesan.

Ketua Polis Daerah Bangkalan, Rama Samtama Putra berkata, suspek mengajak rakannya untuk melakukan hubungan intim dengan mangsa secara bergilir-gilir sehingga menyebabkan mangsa hamil. 

Suspek dalam keterangannya berkata, dia pada awalnya membawa mangsa ke lokasi kejadian dengan menunggang motosikal pada jam 7 petang.

Suspek kemudian merogol mangsa, sementara suspek kedua pula menahan bahu mangsa sebelum gilirannya untuk melakukan perbuatan terkutuk itu. 

Suspek kini berdepan dengan hukuman penjara maksimum 15 tahun. 

Sumber: Sosok

3/block3/Global

3/block3/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram