Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

'Takkan bayar RM10,000 Kenari, dollar sudah licin?' - Rakan baik Fatin tuntut Farhan mohon maaf secara terbuka

0

Kisah mereka belum pun reda diperkatakan.  Pelbagai spekulasi dan juga pendedahan makin tersebar mengenai pasangan yang digelar aura ke-19.  

Sebelum ini, Dai Farhan dikatakan telah membuat laporan polis dan tuntutan saman terhadap rakan baik bekas isterinya atas dakwaan memfitnah. Dia menyatakan Chess Al- Maliki berkata demikian berkemungkinan atas faktor kerana bekas isterinya menolak untuk membeli rumah dengan rakannya itu. Dia juga turut memuatnaik perbualan whatsapp bekas isterinya yang meminta maaf di atas fitnah itu. 

Kisah ini makin menarik perhatian netizen apabila Chess Al-Maliki menyatakan melalui status beliau di Facebook, pihak Farhan telah menarik balik saman tersebut. Namun begitu, Chess Al-Maliki membuat tuntutan surat rasmi dan permohonan maaf secara terbuka dari pihak Farhan. Sehingga ke waktu ini, tinjauan ke akaun media sosial milik pendakwah tersebut mendapati, beliau tidak mengulas apa-apa berkenaan isu ini.

SAMAN PADA SAYA DITARIK

Pihak yang mahu saman Ches Al-Maliki, telah memberikan mesej kepada ahli keluarganya dan katanya dah tarik saman yang dibuat. 

Mungkin mereka baru sedar, nak buka fail itu perlukan dollar. Takkan bayar RM10,000 Kenari, dollar sudah licin. Saya tuntut pihak berkenaan membuat kenyataan secara terbuka tentang penarikan saman tersebut.

Seterusnya, saya menuntut surat rasmi dan permohonan maaf dibuat secara terbuka  melalui tulisan dan video seperti mana antum dengan penuh yakin mengumumkan bahawasannya saya telah membuat fitnah terhadap kalian. 

Saya memberikan masa 24 jam kepada pihak di sana untuk membuat tuntutan yang saya mahu, sekiranya GAGAL berbuat demikian, lawyer saya sudah ready untuk failkan saman pada pihak anda. Sebarkan. 24 jam dikira bermula pada hari ini 7.59 pm (9/12/2019) Mind your words next time. 

3/block3/Global

3/block3/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram