Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

'Ayang tak tahu ni baby siapa' - Lelaki batalkan majlis pernikahan di saat akhir kerana tunang hamil 2 bulan dengan 3 lelaki lain

0

Curang adalah salah satu bentuk perkhianatan terbesar dalam suatu hubungan. Dalam menjalinkan hubungan, tiada sesiapa pun yang mahu dicurangi dan itulah nasib yang dialami oleh lelaki ini yang dikhianati oleh tunangnya sendiri.

Hasrat seorang lelaki untuk menikahi wanita kesayangannya itu hancur musnah kerana tunangnya telah hamil sebelum menikah. 

Kisah malang lelaki itu yang membatalkan majlis pernikahannya di saat terakhir juga viral di media sosial. 

"Kes yang viral di Facebook. Hari pernikahan hanya tinggal beberapa hari saja lagi, tetapi dibatalkan oleh pihak lelaki kerana tunangnya hamil anak lelaki lain. 

"Hikmahnya, kalau sudah ada calon suami, jangan main FWB (Teman Tapi Mesra)," tulis pengendali Twitter @PenjahatGunung.

Dari gambar-gambar yang dikongsikan pada awalnya @ehalhaq memuat naik berita mengenai tentang seks sebelum nikah dan post itu direspon oleh salah seorang rakannya, Beno (bukan nama sebenar). 

Beno memaklumkan majlis pernikahannya telah dibatalkan kerana calon isterinya telah hamil padahal dia tidak pernah sekali pun menyentuh tunangnya. 

"Hahaha kalau lelaki yang jadi mangsa macam mana Haq? By the way, majlis pernikahan aku dibatalkan ye. Tak perlu datang. (Tunang) dihamilkan orang Haq, padahal buka baju dia pun tak pernah, paling tak pun cium je, biasalah orang bercinta. Jom mengopi, stress pula aku," tulis Beno. 


Ehalhaq kemudian menjelaskan secara terperinci mengenai peristiwa yang dialami oleh Beno. 

Difahamkan, Beno dan tunangnya, Meiri, sudah bertunang sejak empat bulan lalu, bahkan kad jemputan majlis pernikahan juga telah diedarkan di mana majlis dijadualkan berlangsung pada 22 September 2019. 

Namun takdir telah menentukan, Beno mendapat tahu Meiri yang sudah disayanginya sejak dua tahun lalu rupa-rupanya hamil dua bulan hasil hubungan dengan lelaki lain. 

Beno pada awalnya mahu menyelesaikan hal itu secara baik-baik dan dengan syarat Meiri memberitahu siapa bapa kepada bayi yang dikandungnya itu. Tetapi jawapan yang diterima membuatkan Beno bertambah luka.

Meiri mengakui bahawa dia telah melakukan hubungan intim dengan tiga lelaki lain dan dia sendiri bingung siapa bapa kepada bayi yang dikandungnya itu. 

Akhirnya, Beno dan keluarga memutuskan untuk membatalkan majlis pernikahan itu lima hari sebelum majlis dijadualkan berlangsung. 3/block3/Global

3/block3/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram