Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

'Baru nak start niaga, dah hancur' - Gerai burger hancur dirempuh pemandu mabuk

0

Lagi kes kemalangan yang melibatkan pemandu mabuk. Kali ini netizen sudah benar-benar hilang kesabaran dan mendesak pihak berkuasa mengambil tindakan tegas terhadap golongan kaki botol ini, selain meluahkan rasa menyampah terhadap kerajaan seperti tidak melakukan apa-apa bagi menangani masalah tersebut. 

Dalam kes yang berlaku semalam, peniaga ini terpaksa berputih mata apabila gerai burgernya hancur dirempuh kereta yang dipandu oleh lelaki yang dipercayai memandu di bawah pengaruh alkohol. 

"Cerita petang tadi. Sedih betul, baru nak start meniaga dah hancur kerana seorang pemabuk. Ini kerajaan nak, merokok diberi tindakan, yang arak diperluaskan. Ini yang kerajaan nak, kan?

"Nasib baik saya dengan anak-anak selamat. Syukur Alhamdulillah Allah memberi kami keselamatan. Ini dugaan mencari rezeki. Bukan goyang kaki, tau," tulis Haz Wan di Facebooknya semalam. 

Difahamkan, kejadian itu berlaku di Bercham, Ipoh, Perak.


"TOLONG AMBIL TINDAKAN!"


Sumber: Haz Wan

3/block3/Global

3/block3/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram