Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

'Bayar RM40 kalau nak tengok' - Pasangan buat hubungan intim di luar universiti tampil serah diri

0

Pasangan yang merakam perbuatan mereka melakukan hubungan intim di tempat awam di berhampiran sebuah universiti berprestij di Bangkok, Thailand tampil menyerah diri di balai polis. 

Klip video pasangan muda itu telah mula tersebar di media sosial sejak 18 Januari 2020 mengundang pelbagai reaksi kurang senang termasuk pihak university yang kemudian menggesa polis mencari dan menghukum pasangan itu. 

Video itu juga telah dimuat naik ke laman filem dewasa yang tidak dapat disertakan namanya kerana bimbang ada pembaca yang gatal nak mencari video tersebut.

Menurut lelaki itu, dia dan teman wanitanya merakam video itu sendiri pada malam 10 Januari 2020 sebelum memuat naik video itu ke laman web tersebut dan membuka akaun Twitter untuk mempromosi video tersebut. 

Mereka menggenakan caj sebanyak 300 baht (RM40.22) bagi pelanggan yang mahu menonton video itu dan 150 baht (RM20.11) untuk mereka yang mahu melanggan secara bulanan. 

Pasangan itu didakwa melakukan perbuatan yang tidak senonoh dengan menayangkan badan mereka untuk tujuan komersial, bahan l*cah dan memuat naik video tersebut di media sosial. 

Semalam, dua anggota polis melakonkan semula adegan pasangan itu di lokasi kejadian yang mengundang gelak ketawa netizen. 

Sumber: Asia One

LAPORAN BERKAITAN

3/block3/Global

3/block3/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram