Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

Dendam kena marah, suspek paksa sepupunya buat oral seks dalam semak

0

Tergamak seorang lelaki berusia 20-an menumbuk dan memaksa sepupunya (lelaki) melakukan seks oral di dalam semak kerana dendam di mana dia pernah dimarahi oleh bapa mangsa kerana mahu meminjam motosikal. 

Mangsa berusia 14 tahun itu mendakwa kejadian itu berlaku di dalam semak di tepi jalan di Sebuyau, Simunjan pada 25 Januari lalu. 

Kronologi kejadian, jam 2 petang suspek mengajak mangsa menemaninya pergi ke Pasar Sebuyau untuk membeli rokok dengan menaiki motosikal. 

Dalam perjalanan pulang selepas selesai membeli rokok, suspek membawa mangsa masuk ke dalam semak di tepi jalan di sebuah kampung sebelum menumbuk dan menendang mangsa secara tiba-tiba. 

Suspek berkata, sekiranya mangsa mahu dilepaskan, mangsa perlu melakukan seks oral terlebih dulu. Takut dengan suspek, mangsa tiada pilihan lain dan terpaksa melakukan perbuatan jijik itu. 

Mangsa kemudian mencucuk mata suspek dengan jarinya dan terus melarikan diri ke kampung berhampiran untuk meminta bantuan serta membuat laporan polis berhubung kejadian itu. 

Suspek ditangkap di sebuah kampung di Sebuyau pada jam 7.30 petang, 26 Januari 2020 dan direman selama seminggu untuk siasatan lanjut. 

Kes disiasat mengikut Seksyen 323 Kanun Keseksaan (mendatangkan kecederaan) yang boleh dihukum penjara tidak lebih dari satu tahun atau denda dan Seksyen 14 Akta Kesalahan-Kesalahan Seksual Terhadap Kanak-Kanak 2017 (Amang Seksual Fizikal Atas Kanak-Kanak) yang boleh dihukum penjara tidak melebihi 20 tahun dan sebat. 

Sumber: Harian Metro

3/block3/Global

3/block3/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram