Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

(Video) Bengang tak dapat ubat, lelaki dari Wuhan ini sengaja batuk depan 2 petugas hospital

0

Bengang bekalan ubat kehabisan stok, lelaki yang mengalami demam ini sengaja batuk di hadapan dua petugas hospital dalam kejadian di Hospital Ibu dan Kanak-Kanak Hubei pada 27 Januari 2020. 

Difahamkan, lelaki terbabit berasal dari Wuhan datang ke hospital itu bersama dengan teman wanitanya untuk membeli ubat-ubatan yang disarankan oleh doktor untuk merawat demamnya. 

Video rakaman kamera litar tertutup (CCTV) menunjukkan kedua-duanya memakai topeng muka. Selepas dimaklumkan bahawa bekalan ubat yang dipinta itu kehabisan stok, lelaki itu terus menanggalkan topengnya dan batuk secara sengaja di hadapan dua petugas berkenaan. 

Terkejut dengan tindakan lelaki itu, mereka terus menjauhkan diri. 

Setelah diperiksa, doktor mengesahkan lelaki itu hanya mengalami masalah kesihatan biasa dan. Namun disebabkan tindakan itu, pihak hospital terpaksa membersihkan tempat tersebut. Laporan polis juga telah dibuat terhadap lelaki itu untuk tindakan lanjut. 


3/block3/Global

4/carousel2/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram