Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

(Video) 'Padan muka kau setan!' - Polis trafik saman ramai pemandu potong que & salahguna lorong motosikal di simpang Kota Warisan

0

Simpang tiga yang menghubungkan Putrajaya - Nilai - KLIA berhampiran Kota Warisan sememangnya kerap sesak terutamanya di waktu puncak. 

Keadaan bertambah sesak apabila ada golongan pemandu yang tidak bertanggungjawab menyalahgunakan lorong motosikal semata-mata mahu cepat melepasi kesesakan itu. 

Tindakan mereka itu membuatkan ramai pengguna lain bengang kerana sudah beratur dan bersabar, terpaksa pula menghadap golongan pemandu yang tidak bertanggungjawab itu. 

Dalam video yang baru viral semalam menunjukkan seramai lapan anggota polis trafik menahan dan mengeluarkan saman terhadap pemandu yang menyalahgunakan lorong tersebut untuk kepentingan diri. 

"Haaa.. korang semua, padan muka! Nak potong sangat kan, nak lalu lorong motosikal kan, tak nak lalu jem. Kau tengok abang polis kat depan tu dah jaga, padan muka kau setan!!! Haaa!" kata perakam video tersebut. 


REAKSI NETIZEN


3/block3/Global

4/carousel2/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram