Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

(Video) 'Sini memang hotspot untuk driver yang cell otaknya tak berhubung' - Navara kemalangan disebabkan Preve masuk lorong U-Turn secara melulu

0

Gara-gara tindakan sebuah kereta yang mahu masuk ke lorong U-Turn secara melulu menyebabkan kereta pacuan empat roda kemalangan sehingga menghentam tiang lampu jalan. 

Dalam kejadian yang berlaku pada jam 1. 36 petang Isnin lalu di berhampiran Minlon, Seri Kembangan, pemandu kereta Nissan Navara dalam perjalanan menghala ke Bangi/Putrajaya di lorong kanan. 

Tiba di tempat kejadian, Proton Preve yang berada di lorong kiri secara tiba-tiba mengubah haluannya dan cuba masuk ke lorong U-Turn. 

Pemandu Navara tidak sempat mengelak lalu terlanggar bahagian sebelah kanan Preve dan terbabas serta merempuh tiang lampu jalan. 

Menurut sumber, kedua-dua pemandu itu selamat video kejadian itu juga viral di media sosial. 


Bagi mereka yang sering menggunakan laluan ini pasti tahu betapa bahayanya laluan itu kerana sudah kerap berlaku kemalangan disebabkan lorong U-Turn itu. 

3/block3/Global

3/block3/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram