Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

'Berhenti sebarkan video itu, kes itu sudah selesai' - Suami kepada Datin Bundle

0

Suami kepada wanita yang mengarahkan ustazah merangkak di dalam kelas, meminta orang ramai tidak lagi menyebarkan video tersebut.

Ini kerana katanya, kes itu sudah diselesaikan di mana isterinya sudah bertemu dengan ustazah berkenaan dan memohon maaf di atas tindakannya itu. 

"Kes sudah selesai dan kami berharap netizen berhenti bercakap mengenai perkara ini.

"Kami sudah bertemu dan saling bermaafan semalam. Saya harap semua pihak tidak lagi bercakap mengenainya supaya tidak mengeruhkan lagi keadaan. 

"Kami juga berharap netizen berhenti menyebarkan video berkenaan dan aduan sudah dibuat kepada Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) untuk sekatan," katanya memetik laporan dari Harian Metro, 26 Februari 2020. 

Sementara itu, ustazah berkenaan juga memaklumkan kes itu sudah diselesaikan. 

Pengarah Jabatan Agama Islam Perak, Datuk Mohd Yusop Husin pula berkata, pihaknya sudah mengambil tindakan serta menyelesaikan isu tersebut. Malah beliau menasihatkan orang ramai tidak lagi mengeruhkan keadaan demi kebaikan semua pihak. 

Sumber: Harian Metro

LAPORAN BERKAITAN

3/block3/Global

4/carousel2/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram