Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

(Video) 'Suka hati dia je U-Turn!'

0

Perjalanan yang tenang jangan disangka tiada Myvi. Dalam video viral di media sosial semalam, pengadu yang sedang memandu ke destinasinya nyaris terlibat dalam kemalangan dalam kejadian yang berlaku di Sabah pada 9 Februari 2020. 

Bagaimanapun, tindakan pantasnya berjaya mengelak dari terus merempuh sebuah kereta Perodu Myvi yang membuat pusingan U secara tiba-tiba dari lorong bertentangan. 

Pengadu yang pada awalnya memandu secara santai sambil menyanyikan lagu London Bridge Is Falling Down untuk anaknya, terpaksa menekan brek kecemasan setelah terkejut melihat Myvi itu membuat pusingan U secara tiba-tiba. 

Disebabkan insiden itu, anak pengadu menangis kerana terkejut. Pengadu kemudian membunyikan hon yang panjang, tetapi pemandu Myvi itu hanya berhenti di tepi jalan seketika sebelum menyambung kembali perjalanannya tanpa sebarang rasa bersalah. 


Ramai netizen yang menasihatkan pengadu menghantar video itu kepada Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) untuk tindakan selanjutnya. 

Lihatlah bagaimana babi melintas jalan raya tanpa menoleh kiri dan kanan

Sumber: Facebook

3/block3/Global

4/carousel2/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram