Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

'Dia terpengaruh dengan filem biru' - Suami jual isteri di Twitter untuk digauli dua lelaki sekali gus, ditahan polis

0

Media sosial seharusnya digunakan secara bijak dan tidak disalahgunakan untuk tujuan yang tidak baik.

Tetapi bagi seorang lelaki di Jawa Timur, Indonesia ini nekad menjual isterinya di media sosial kepada lelaki hidung belang. Bahkan, dia juga membenarkan isterinya digauli beberapa lelaki lain dalam satu masa. 

Terdahulu, viral di media sosial polis menahan suspek di sebuah hotel di Tuban, Jawa Timur. 

Suspek, Ardian Elga Mardhini, 28, bekerja sebagai pemandu lori, menjual isterinya melalui Twitter dan memberikan alasan dia berbuat demikian kerana masalah ekonomi serta mempunyai fantasi seksual pelik. 

Suspek ditahan pada 20 Mac 2020, bersama isterinya dan dua lagi suspek lain di bilik hotel tersebut. 

Ketika diserbu, dua daripadanya sedang tidur, manakala dua lagi berada di dalam bilik mandi. 

Ketua Polis Daerah Tuban, Ruruh Wicaksono berkata, siasatan mendapati suspek telah menjual isterinya sebanyak sembilan kali untuk melakukan aksi threesome di beberapa bandar. 

Siasatan juga mendapati, terdapat dua kali transaksi wang dilakukan di Tuban di mana Ardian memperolehi 1.5 juta rupiah (RM405) hingga 6 juta rupiah (RM1,620).

"Suspek menjual isterinya melalui Twitter. Suspek mengaku dia terpengaruh dengan filem dewasa. Mereka ditahan di sebuah hotel di Tuban.

"Alasannya, ada masalah kewangan dan selain itu dia selalu menonton filem biru. Suspek mendapat untung 'bersih' 4 juta rupiah (RM1,080) selepas membayar kos penginapan hotel," katanya. 

Difahamkan, isteri suspek pernah menolak cadangan Ardian yang mahu menjualnya di media sosial. Setelah puas dipujuk, akhirnya wanita itu bersetuju. 

Ardian juga mengaku perbuatan itu dilakukan di atas kesepakatan bersama isterinya. 

"Ini atas dasar bersama. Hasil (wang) saya berikan kepada isteri," kata Ardian sambil tertunduk malu. 

Ardian bagaimanapun mengaku bersalah dan menyesal menjual isterinya di media sosial. Suspek kini berdepan dengan tindakan undang-undang dan bakal berdepan dengan hukuman penjara enam tahun.

Sumber: Sosok

3/block3/Global

3/block3/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram