Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

Astro lanjutkan siaran percuma sehingga 12 Mei jer

0

Astro berkata ia melanjutkan siaran percumanya untuk semua pelanggan termasuk Astro NJOI dan Astro GO sehingga pukul 11.59 malam pada 12 Mei, 2020.

Dalam satu kenyataan hari ini, Astro berkata bahawa pelanggan boleh terus di rumah dan kekal terhibur dengan menonton kandungan pembelajaran, berita, konsert, saluran filem Asia, filem HITS, HITS HD dan Cartoon Network secara percuma.

"Saluran pembelajaran meliputi National Geographic Channel, Nat Geo Wild, History, Animal Planet, Discovery Channel, Discovery Asia dan Discovery Science," katanya.

Sebagai tambahan, pelanggan NJOI dapat terus menikmati tontonan percuma KIX, Nat Geo Wild, Cartoon Network dan Celestial Movies, dan 22 saluran di Astro GO.

"Tonton semua rancangan kegemaran anda pada bila-nila masa, di mana sahaja dengan Astro GO. Muat turun aplikasi Astro GO melalui App Store atau Google Play," katanya.

Sumber: Bernama

3/block3/Global

4/carousel2/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram