Slider

Isteri gigit kemaluan suami kerana enggan bantu halau tikus dalam bilik


Bengang dengan suami yang enggan menghalau seekor tikus di dalam bilik tidur, seorang wanita bertindak menggigit zakar suaminya dalam kejadian yang berlaku di Kitwe, Zambia, Afrika. 

Difahamkan, hubungan Mukupa Musonda dan suaminya, Abraham mula renggang atas sebab yang tidak diketahui dan sudah tinggal di bilik berasingan. 

Pada hari kejadian, Mukupa pulang dari minum dan mendapati bilik tidurnya diceroboh seekor tikus. Mukupa kemudian meminta Abraham membantunya menghalau atau menangkap tikus itu. 

Malangnya Abraham enggan membantu apatah lagi menuruti permintaan Mukupa yang menyebabkan wanita itu bengang lalu tercetus pertengkaran di antara mereka. 

Mukupa gagal mengawal diri lalu menggigit kemaluan suaminya sehingga mengalami pendarahan teruk dan terpaksa mendapatkan rawatan di hospital berdekatan. 

Tidak diketahui bagaimana Mukupa menggigit organ tersebut, namun orang ramai tidak digalakkan berbuat demikian atau berisiko menyebabkan suami mandul selama-lamanya. 

Sebaik-baiknya, berdamailah jika tercetus ketidaksefahaman. Paling tidak pun, berpura-pura pengsan juga mungkin akan berjaya menarik perhatian suami. 

Sumber: Agensi

none
Copyright © 2009 - 2022 The Reporter
Made with by Templates Zoo