Slider

Bayi 18 bulan tercukur rambut depan, wajahnya kini kelihatan seperti Pennywise

Seorang bayi perempuan berusia 18 bulan kelihatan seperti Pennywise the Clown selepas rambut di bahagian depan dicukur secara tidak sengaja.


Maisie Saward, merangkak ke dalam bilik mandi tanpa disedari ibu bapanya lalu mengambil hair removal cream dan disapu di bahagian depan rambutnya dipercayai cuba meniru gelagat bapanya ketika memakai gel rambut. 


Luke, 37, ternampak Maisie sedang mencukur rambutnya terus bergegas membawanya ke tab mandi dan mencuci kepala Maisie. Malangnya sudah terlambat. Sebahagian besar rambut depan Maisie sudah tiada tetapi wajahnya kelihat lucu.


Ada rakan keluarganya yang cuba membandingkan penampilan baru Maisie itu dengan badut filem seram, Pennywise yang terkenal dengan dahi luas dan botak depan. 


Ibu Maisie, Kristy Saward, juta terkejut apabila melihat keadaan rambut anaknya itu sebaik pulang dari urusan di luar. 


"Bila saya sampai di rumah, Maisie terus datang memeluk saya. Satu jam saya menangis sebab saya sangat sayang rambutnya itu. Saya tidak bercakap dengannya selama beberapa jam. Tetapi keesokan hari, saya rasa penampilannya lebih melucukan. 


"Maisie dilahirkan dengan rambut lebat dan tak pernah botak sebelum ini. Jadi sekarang, dia akan cari permukaan rata di bahagian depan kepalanya itu dan menggosoknya kerana dia merasakan perbuatan itu lucu," katanya. 


Sumber: The Sun

none
Copyright © 2009 - 2022 The Reporter
Made with by Templates Zoo