Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

Instafamous jadi ibu ayam, sasar golongan artis untuk jadi peneman golongan VIP sangap

0

Skuad Khas Harian Metro hari ini mendedahkan berlakunya aktiviti pelacuran kelas atasan didalangi oleh Instafamous yang bertindak sebagai orang tengah atau ibu ayam. 


Menurut laporan skuad khas berkenaan yang menemubual satu sumber yang tidak didedahkan, ibu ayam terbabit mensasarkan golongan artis termasuk yang kurang popular dan 'dijual' kepada golongan VIP dan dibawa ke pusat hiburan. 


Sebagai ganjarannya, ibu ayam ini akan dibayar dengan harga yang tinggi sekurang-kurangnya RM5,000 per kepala atau lebih tinggi menjadikan ibu ayam ini mampu meraih keuntungan besar. 


Sebelum ini, media melaporkan artis yang terbabit dalam kegiatan haram ini mampu meraih bayaran RM20,000 hingga RM40,000 untuk perkhidmatan satu malam. 


Tetapi jelas sumber berkenaan, bayaran itu bukan untuk seorang sahaja, tetapi membabitkan beberapa individu lain. Ini kerana kebiasaannya ibu ayam akan membawa beberapa orang artis atau instafamous untuk terjebak bersama.


Sumber: Harian Metro


LAPORAN BERKAITAN SINDIKET PELACURAN KELAS ATASAN

3/block3/Global

3/block3/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram