Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

Cabul budak perempuan, lelaki dibelasah & dipaksa makan najis

0


Seorang lelaki yang didakwa mencabul kanak-kanak perempuan di Dholpur, Daerah Rajasthan, India, dibelasah orang awam dan dipaksa makan najis manusia di atas kesalahannya itu, kata polis memetik laporan dari India Today, pada Sabtu lalu. 


Dalam video kejadian yang viral di media sosial itu menunjukkan suspek telah dilempang secukupnya dan dipaksa makan najis manusia sambil disaksikan orang ramai. 


Menurut laporan Press Trust of India (PTI), kejadian itu berlaku pada malam Khamis lalu apabila lelaki itu ditangkap kerana mencabul mangsa di rumahnya. 


"Dia ditangkap oleh ahli keluarga kanak-kanak perempuan itu dan dibelasah beramai-ramai. Mereka juga memaksa suspek makan najis," kata jurucakap polis. 


Pihak polis menerima dua laporan yang dibuat pada Jumaat lalu yang dikaitkan dengan kejadian tersebut. Suspek telah ditahan dan tujuh lagi individu yang terbabit dalam kes pukul itu juga ditahan untuk membantu siasatan. 

3/block3/Global

3/block3/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram