Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

Usus budak 18 bulan terburai ditikam bapanya yang tiba-tiba mengamuk

0


Seorang kanak-kanak perempuan berusia 18 bulan cedera parah di bahagian perut akibat ditikam bapanya yang dipercayai kurang siuman.


Dalam kejadian yang berlaku pada jam 3.45 petang, Sabtu, 12 Disember 2020 di rumah mangsa di Flat Puchong Permai, usus mangsa terburai akibat ditikam dengan pisau pemotong roti.


Menurut sumber, suspek berusia 27 tahun itu secara tiba-tiba mengamuk lalu bertindak menyerang mangsa. 


Ahli keluarga mangsa segera menghubungi polis pada jam 4.30 petang. Bertindak di atas maklumat itu, polis menahan suspek dan turut dirampas pisau pemotong roti yang digunakan untuk menyerang anak kandungnya itu. 


Mangsa dikejarkan ke Hospital Serdang dengan ambulans dan kini sedang mendapatkan rawatan. Sementara itu bapanya ditahan dan dipercayai mengalami tekanan jiwa dan berada di bawah pengaruh dadah. 


Difahamkan, ibu mangsa telah menghilangkan diri sebaik saja dia dilahirkan. Mangsa tinggal bersama dengan suspek, nenek dan datuknya.


Polis sedang menyiasat punca sebenar kejadian dan suspek akan menjalani ujian saringan air kencing. 


Sumber: Kosmo Online, Harian Metro

3/block3/Global

4/carousel2/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram