Slider

Ibu bunuh anak, mata dicungkil & lidahnya dipotong sebelum dimakan


Seorang wanita di Brazil tergamak membunuh anak perempuannya sendiri dengan kejam di mana mata mangsa dicungkil sebelum lidahnya dipotong dan dimakan. Suspek, Josimare Gomes da Silva, ditahan polis di kediamannya di bandar Sao Cristovao di Maravilha.


Kejadian itu berlaku pada 24 Januari 2021 setelah datuk kepada mangsa berusia lima tahun itu ternampak darah mengalir dari saluran pembuangan. 

Sebaik saja pintu bilik mandi dibuka, dia ternampak cucunya, Brenda Carollyne Pereira da Silva dalam keadaan tidak bernyawa. 


Mayat mangsa ditemui dalam keadaan matanya dicungkil dan lidahnya dipotong. Ketika memberi keterangan kepada polis, dia juga memaklumkan leher cucunya itu juga berwarna ungu. 


Ibu mangsa yang disyaki sebagai suspek utama pembunuhan telah ditahan, tetapi Josimare menafikan dakwaan tersebut. 


Siasatan awal mendapati, suspek mengalami masalah kesihatan mental termasuk depresi. Suspek dibawa ke balai dan akan dipindahkan ke penjara wanita, dalam masa sama polis akan menjalankan siasatan. 


Pendakwaraya Maravilha, Kleytione Pereira, meminta suspek dihantar ke hospital untuk mendapatkan rawatan daripada dihantar ke penjara. - Agensi

none
Copyright © 2009 - 2022 The Reporter
Made with by Templates Zoo