Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

Suami jual isteri kepada lelaki hidung belang, mengaku perlukan wang untuk biaya kos perubatan mertua

0


Seorang lelaki berusia 39 tahun ditahan polis kerana menawarkan khidmat skes dengan menjual isterinya sendiri kepada lelaki hidung belang. 


Alfian Zulfikri, mempromosikan perkhidmatan jijiknya itu melalui media sosial sama ada dalam bentuk berseorangan, bertiga mahupun berempat. 


Perbuatannya bagaimanapun terbongkar selepas orang awam melaporkan kegiatannya. Bertindak di atas laporan itu, polis akhirnya berjaya menahan Alfian di sebuah hotel di Mojokerto, Indonesia. 


Ketika ditahan, Alfian sedang bersama dengan isteri dan seorang lelaki yang dipercayai pelanggan mereka. 


Berdasarkan siasatan, suspek melakukan kegiatan tidak bermoral itu sejak Mac 2020 melalui media sosial dengan menjual isterinya sendiri. 


Alfian menawarkan khidmat tersebut dengan menggenakan caj sebanyak 1.5 juta rupiah (RM430) bagi tempoh dua jam. Jika tempoh masa lebih dari dua jam, caj tambahan akan dikenakan. 


Ketika disoal siasat, suspek mengaku berbuat demikian dengan persetujuan isteri kerana mereka terdesak untuk mencari wang bagi membiayai kos perubatan bapa mertuanya yang sedang sakit. - Agensi

3/block3/Global

3/block3/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram