Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

Suami tikam lelaki yang merogol isterinya, sehingga mati menggunakan pisau yang dibawa mangsa

0


Seorang lelaki berusia 21 tahun berasal dari Kabupaten Musirawas Sumatera Selatan, Indonesia, nekad membunuh seorang lelaki berusia 31 tahun dengan senjata tajam pada 28 Mac 2021. 


Mnurut sumber, suspek membunuh mangsa kerana kesal dan berang  ekoran mangsa telah memperkosa isterinya serta tidak pernah tampil memohon maaf. 


Difahamkan, sebelum kejadian itu berlaku, mangsa dikatakan cuba melanggar suspek menggunakan motosikal tetapi suspek berjaya mengelak dan terus mengejar mangsa lalu berlaku pergelutan di antara mereka berdua. 


Mangsa kemudian mengeluarkan pisau dari poketnya dan cuba menikam suspek. Tetapi pisau itu berjaya dirampas oleh suspek yang kemudian terus menikam mangsa sehingga terjatuh dan mengalami pendarahan teruk. 


Orang awam yang menyaksikan kejadian itu segera datang dan membawa mangsa ke hospital untuk mendapat bantuan, tetapi malangnya mangsa disahkan telah meninggal dunia. 


Suspek kini telah ditahan polis untuk membantu siasatan sebelum dikenakan tindakan undang-undang. - Agensi

3/block3/Global

3/block3/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram