Slider

(Video) 'Tangkas panjat kaunter!' - 3 staff wanita bertempiaran lari dikejar suspek yang mengacu 'burungnya'


Tiga kakitangan wanita di sebuah kedai telekomunikasi bertempiaran lari setelah diganggu dan dikejar seorang lelaki yang tidak berpakaian masuk ke dalam premis tersebut.  


Kejadian itu berlaku kira-kira jam 2.30 petang, Rabu, 10 Mac 2021, di Pantai Timor Shopping Center, Kota Bharu, Kelantan. 


Video berdurasi 1 minit 16 saat itu menunjukkan, suspek memakai baju oren masuk ke premis tersebut tanpa memakai seluar sambil mengoyangkan sesuatu di bahagian atas celah kakinya tanpa segan silu di hadapan dua kakitangan wanita. 


Secara tiba-tiba suspek menyergah dua wanita itu sebelum pergi ke bahagian belakang dan seterusnya bertindak mengejar mereka bertiga. Takut melihat lelaki itu, tiga wanita berkenaan terus melarikan diri dengan memanjat kaunter pameran. 


Suspek dipercayai tidak siuman atau berada di bawah pengaruh dadah itu kemudian berdiri di atas kerusi. Selepas beberapa saat kemudian, suspek turun dan keluar dari premis tersebut. 


Tidak diketahui apa yang berlaku selepas itu, tetapi netizen lega ketiga-tiga kakitangan itu bertindak cepat melarikan diri dari menjadi mangsa suspek. Meskipun 'senjata' yang dibawa suspek tidak berpeluru, tetapi ia berbahaya kerana boleh menyebabkan sakit berbulan-bulan lamanya.



Sumber: Info Roadblock JPJ/POLIS

none
Copyright © 2009 - 2022 The Reporter
Made with by Templates Zoo