Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

Buat aktiviti persundalan di hotel bajet, wanita Uganda & Thailand ditahan D7

0


Hasil risikan yang dilakukan beberapa hari lalu berjaya menahan tiga wanita warga asing yang menjalankan aktiviti persundalan di sebuah hotel bajet di Kuala Lumpur. 


Ketua Polis Daerah Dang Wangi, Asisten Komisioner Mohamad Zainal Abdullah berkata, serbuan Ops Noda yang dijalankan Bahagian Kongsi Gelap, Perjudian dan Maksiat (D7) IPD Dang Wangi pada jam 5 petang kelmarin, wanita Uganda dan dua wanita Thailand ditahan. 


Menurut Mohamad Zainal, tiga wanita terbabit berusia antara 20-an hingga 30-an. Kegiatan itu juga menggunakan khidmat wanita Bangladesh untuk menjaga premis dengan upah RM50 sehari, selain ditugaskan memantau kehadiran pihak berkuasa. 


"Kegiatan persundalan ini dikesan aktif sejak 4 April dan mula beroperasi dari jam 7.30 pagi hingga 6 petang setiap hari. Pelanggan pula dikenakan bayaran RM50 untuk sekali perkhidmatan seks di hotel berkenaan," katanya. 


Polis turut merampas telefon bimbit suspek yang mengandungi iklan tawaran khidmat seks. 


Kesemua suspek ditahan dan dibawa ke IPD Dang Wangi untuk siasatan lanjut dan proses dokumentasi. 


Sumber: Harian Metro

3/block3/Global

4/carousel2/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram