Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

(Video) 'Lorong ni port orang gila seks ke?' - Gadis nyaris jadi mangsa lelaki gila seks di Lorong Limau Manis, Kota Bharu, Kelantan

0


Kamera litar tertutup di Lorong Limau Manis, Kota Bharu, Kelantan, sekali lagi berjaya merakam perbuatan seorang lelaki yang cuba melakukan gangguan seksual terhadap seorang wanita. 


Dalam kejadian yang berlaku pada pagi 27 April 2021, video berdurasi empat minit itu menunjukkan suspek berbasikal berulang alik di lorong tersebut untuk mencari mangsanya. 


Setelah mendapati kehadiran seorang wanita di dalam kereta yang diparkirkan di tepi jalan, suspek mula mendekati kereta tersebut. 


Mangsa pada awalnya menyangka suspek meminta duit, lalu dihulurkan wang kertas RM1. Suspek mengambil wang tersebut dan sesekali cuba membuka zip seluarnya membuatkan mangsa terkejut. 


Namun suspek membatalkan niatnya berikutan ada beberapa buah kereta yang memasuki lorong tersebut dan meneruskan kayuhannya ke depan.


Di kesempatan itu, mangsa segera keluar dari kereta dan pada waktu yang sama suspek terus datang mengejar dari belakang. Mangsa yang ketakutan segera melarikan diri. 


Mujur ada pemandu berhampiran ternampak kejadian itu terus menjerkah, "Ooi! Nok buat gapo tuh?!" membuatkan suspek terus melakukan pusingan U dan beredar dari lokasi kejadian. Golongan wanita dinasihatkan untuk sentiasa berhati-hati dan memastikan keadaan sekeliling selamat dari sebarang ancaman penjenayah yang hanya menunggu masa untuk mendapatkan mangsanya. 


Sumber: Facebook Yu KH

3/block3/Global

4/carousel2/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram