Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

(Video) 'Tiada lagi alasan' - Sheila Rusly dan 'keluarga besarnya' solat terawih di pusat boling

0


Semalam, pelakon dan penerbit drama, Sheila Rusly, memuat naik video dirinya mengerjakan solat terawih secara berjemaah dengan suami, Jinggo, serta kru produksi dan pelakon drama Ratu Ten Pin di pusat boling sebuah pusat beli-belah di Petaling Jaya. 


"Malam kelapan, tiada lagi alasan. Islam itu syumul. Iftar dan terawih bersama dengan keluarga besar saya.


"Solat Isyak dipimpin oleh Tuan Haji Jinggo, manakala Solat Sunat Terawih dipimpin oleh saudara @itsokaymarr," tulisnya pada kapsyen video yang dimuat naik di Instagram. 


Difahamkan, video itu dirakam oleh bakal menantu Sheila, iaitu pelakon Elisya Sandha dan suasana pusat boling pada ketika itu sibuk dengan pengunjung yang sedang bermain boling.Di ruangan komen video, ramai yang memuji pendekatan Sheila bersama keluarganya mengimarahkan Ramadan. Tetapi, berbeza dengan pandangan netizen di Facebook Harian Metro yang tidak bersetuju. 


'Hormati tempat awam' - Azhar"Khusyuk itu penting' - Ria'Korang bukan tengah perang' - Azmi'Mask takde, jarak 1 meter takde' - MuhammadSumber: IG Sheila Rusly, FB Harian Metro

3/block3/Global

4/carousel2/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram