Slider

2 beradik menangis selepas dicabul lelaki pedofilia di Seksyen 19, Petaling Jaya


Dua kanak-kanak lelaki berusia lapan dan sembilan tahun pulang ke rumah dalam keadaan menangis selepas menjadi mangsa lelaki pedofilia, dalam kejadian yang berlaku pada Isnin lalu di Seksyen 19, Petaling Jaya.


Menurut ibu mangsa berusia 39 tahun berkata, dia terkejut apabila mendapati dua anaknya itu menangis ketika pulang ke rumah pada jam 9.45 pagi lalu bertanya mengenai apa yang berlaku. 


Salah seorang anaknya memberitahu, mereka telah didatangi oleh lelaki yang tidak dikenali ketika sedang menjual kuih di pangsapuri di kawasan rumah mereka. 


Mangsa mendakwa, suspek menarik tangan mereka secara paksaan sebelum melakukan perkara yang tidak senonoh terhadap mereka. Takut dengan kelakuan lelaki itu, mangsa terus menjerit meminta tolong sebelum melarikan diri. 


Terkejut dengan kejadian yang menimpa dua anaknya itu, wanita berkenaan terus membuat laporan di Balai Polis Sea Park untuk tindakan lanjut. 


Ketua Polis Daerah Petaling Jaya, Asisten Komisioner Mohamad Fakhrudin Abdul Hamid mengesahkan menerima laporan berhubung kejadian itu dan pihaknya kini sedang menjalankan siasatan untuk mengesan suspek. Lakaran wajah suspek juga akan diedarkan kepada orang ramai untuk membantu polis mengesan suspek. 


Sumber: Harian Metro

none
Copyright © 2009 - 2022 The Reporter
Made with by Templates Zoo