Slider

Influencer TikTok prank bagi budak iPhone untuk raih perhatian, sebelum merampasnya semula


Seorang influencer dari Rusia yang merakam dirinya memberi kanak-kanak perempuan di jalanan sebuah telefon bimbit baharu semata-mata untuk meraih perhatian di media sosial, sebelum meminta telefon itu dikembalikan mengundang kemarahan netizen. 


Difahamkan, kejadian berlaku di Kiev dan Alexander Voloshin sempat memeluknya selepas memberi iPhone harga kayangan itu.


Kanak-kanak itu pada awalnya gembira menerima pemberian yang tidak dijangkakan itu sehinggalah Alexander Voloshin meminta iPhone itu dikembalikan kepadanya dan menjelaskan apa yang berlaku hanya sekadar untuk rakaman video TikTok sahaja. Namun kanak-kanak berkenaan enggan mengembalikan telefon tersebut. 


Memandangkan kanak-kanak bersama ibunya enggan mengembalikan iPhone itu, Alexander mula berubah nada dan merampas kotak iPhone dari tangannya secara paksa biarpun si ibu memarahi Alexander yang telah membuat anak perempuannya menangis. Tidak diketahui bagaimana situasi itu berakhir tetapi Alexander berdepan dengan kehilangan ramai followers di aplikasi tersebut. 


Sumber: Oddity Central

none
Copyright © 2009 - 2022 The Reporter
Made with by Templates Zoo