Slider

Lelaki 'tunggang' anak saudaranya sendiri ketika isteri sedang jalani kuarantin Covid-19


Seorang lelaki berusia 41 tahun ditahan polis kerana disyaki mencabuli anak saudaranya sendiri. Pengusaha bengkel membaiki kenderaan bermotor di Kecamatan Kedungwaru, Indonesia itu dikatakan melakukan perbuatan keji tersebut ketika isterinya sedang menjalani kuarantin kendiri kerana disahkan positif Covid-19. 


Perbuatan suspek terbongkar selepas mangsa menceritakan kejadian itu kepada rakannya yang dia sudah tiada dara dan masa depannya hancur musnah. Rakannya kemudian mendesak mangsa untuk memberitahu siapa pelakunya lalu diadukan kepada ibu mangsa. 


"Mangsa akhirnya memberitahu ibu yang dia telah dicabuli oleh bapa saudaranya dan satu laporan polis telah dibuat berhubung kejadian itu. Bertindak di atas laporan itu dan keterangan dari sejumlah saksi dan mangsa, pihak kami telah berjaya menahan suspek," kata Ketua Polis Tulungagung, Retno Pujiarsih. 


Menurut keterangan mangsa berusia 14 tahun itu berkata, suspek mula mencabulnya sejak akhir Mei 2021. Bukan hanya sekali, tetapi beberapa kali. Suspek juga tidak mempedulikan isterinya yang sedang menjalani kuarantin kendiri.


Suspek dan mangsa dipercayai pernah melakukan hubungan badan. Bahkan isteri suspek pernah curiga dengan kelakuan suami dan anak saudaranya itu di mana mereka berdua pernah didapati berdua-duaan dalam bilik yang terkunci. Akhirnya mangsa dibawa pulang keluarganya ke Malang dan terbongkar segala perbuatan tidak bermoral suspek. 


Siasatan awal mendapati, terdapat bukti bahawa mangsa mengalami serangan seksual. Suspek akan didakwa di mahkamah dan bakal berdepan dengan hukuman penjara maksimum 15 tahun jika sabit kesalahan. 


Sumber: Agensi

none
Copyright © 2009 - 2022 The Reporter
Made with by Templates Zoo