Slider

(Video) 'Mantap, kerusi terbang!' - Isteri cekup suami bawa skandal ke pusat vaksin


Tular di media sosial (Indonesia) video isteri mencekup suaminya curang di pusat pemberian vaksin yang berakhir dengan perang kerusi terbang. Sejak dimuat naik tiga hari lalu di Instagram, video itu telah ditonton lebih dari 8,000 kali. 


Difahamkan, si isteri dijadualkan untuk menerima vaksin pada tarikh yang telah ditetapkan. Tetapi suaminya memaklumkan dia tidak dapat menghantar isterinya. Wanita berkenaan kemudian mengajak adik perempuannya untuk menemani dia pada hari kejadian. 


Sebaik tiba di tempat itu, wanita itu terkejut melihat suaminya juga berada di sana sambil menemani seorang wanita yang dipercayai kekasihnya. Hal itu menyebabkan si isteri bengang lalu mengamuk berhabis-habiskan. Dua beradik itu sempat menerajang terbabit. 


Lelaki berkenaan dilihat berusaha melindungi kekasihnya biarpun terpaksa mengasari isterinya sendiri. Dalam masa sama, wanita perampas itu juga mengambil langkah melindungi diri dengan membaling kerusi ke arah dua beradik berkenaan. Petugas kesihatan yang berada di tempat kejadian hanya mampu melihat tanpa dapat melakukan apa-apa. Malah beberapa orang awam yang hadir ke pusat itu juga asyik menonton adegan yang tidak sepatutnya berlaku tanpa ada seorang pun yang tampil meleraikan mereka. 


"Kacau dunia persilatan ni. Kesian kerusi menjadi korban," kata netizen.


Sumber: Suara.com

none
Copyright © 2009 - 2022 The Reporter
Made with by Templates Zoo