Teks yang dicari... Tentang Penulis Alamat Emel... Enter Nama Alamat Emel Mesej Tentang Saya Laman ##1## of ##2## Jan Feb Mac Apr Mei Jun Jul Ogos Sept Okt Nov Dis5/newsticker/Viral

4/bigslider1/Trending

404

Maaf, laman yang anda cari tidak dapat ditemui
Utama

3/block2/Semasa

Terkini

'Dah kenapa menempel kat badan lalu dikentutin?' - Pasangan kekasih putus hubungan disebabkan teman lelaki bergurau kasar

0


Viral di TikTok video pertelingkahan di antara sepasang kekasih di Indonesia yang berpunca dari perbuatan tidak sopan si teman lelaki yang membawa kepada perpisahan, mengundang pelbagai reaksi netizen. 


Video tersebut dimuat naik di akaun TikTok @jomblohappy20 yang menunjukkan pasangan berkenaan sedang bertelingkah di dalam rumah. Si wanita dengan jelas menyatakan dia tidak boleh menerima apa yang berlaku dan terus memarahi teman lelakinya, serta meminta hubungan mereka diputuskan segera. 


Namun, lelaki terbabit tidak dapat menerima dan malah mengucapkan kata-kata yang tidak menyenangkan. Hal itu menyebabkan teman wanitanya bengang lalu menghalaunya keluar dari rumah itu.


"Pertama, yang tak sopannya siapa? Dah kenapa menempel kat badan aku untuk dikentut? Sopan ke kalau berkelakuan macam tu? Sudahlah, pergi dari sini. Kalau dah tak suka, pergi!" katanya. 


Wanita itu juga mengaku dia berasa kecewa dengan sikap teman lelakinya dan menyesal apabila mengetahui sikap sebenar lelaki itu. 


"Tak sangka dia berhati busuk seperti itu! Ternyata selama ini baik ada maknanya. Ya Allah, sumpah menyesal kenal dengan manusia seperti ini," katanya. 


@jomblohappy20

jdi cwok kok suka ngungkit

♬ suara asli - Laras - kumbanghati
@jomblohappy20

Ni gua klarifikasi dari vidio pertama kemarn,gw tau kentut depan pasangan itu emng hal spele.tpi harus tau batasan. Biar bcandanya gk klewatan

♬ suara asli - kumbanghati


Di media sosial, rata-rata netizen mentertawakan kejadian itu yang dianggap lucu. 


"Ini adalah perpisahan yang paling kelakar bagi aku," kata @penghancur. 


"Disebabkan kentut, astagaa... ngakak (tergelak)," kata @Olaa.


"Ada yang boleh terima, ada yang tidak. Jadi, berkomunikasilah secara baik dengan pasangan mengenai apa yang kita suka atau sebaliknya," kata @Ulfaa.


Sumber: Suara.com

3/block3/Global

4/carousel2/Selebriti

3/block3/Santai

3/block3/Viral

4/carousel3/Seram